Europa League

Ciobotariu se teme după eliminarea din Europa League: "Mi-e frică să nu cădem psihic!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 august 2011

Ciobotariu spune că jucătorii sînt dărîmaţi din punct de vedere moral şi îi e teamă de partida cu Oţelul, de duminică


Cu cearcăne şi cu o faţă aproape plînsă, Liviu Ciobotariu şi-a început calm, dar apăsat discursul de după eşec. A criticat, la general, jucătorii care s-au plimbat pe teren: "Am jucat slab, în special în defensivă. Aşa am greşit la golul de 0-1! Ne-au lipsit trei jucători importanţi, nu vreau să scuz rezultatul, ci să punctez doar că aceia care au încercat să-i înlocuiască nu au făcut-o bine".

Şi-a oferit demisia
Apoi a vorbit şi despre postul său, dar şi despre jocul cu Oţelul: "Orice e posibil, chiar să-mi fie postul în pericol. Voi avea o discuţie cu şefii ca să vedem ce facem. Îmi cer scuze în faţa fanilor, a conducerii, îmi asum responsabilitatea. Cred că l-am dezamăgit şi pe domnul Cornel Dinu, îmi pare rău. Jucătorii sînt foarte afectaţi, dărîmaţi şi există riscul să fie probleme în echipă pentru meciul cu Oţelul. Voi încerca să le ridic moralul pentru că trebuie să ne revenim repede". Astăzi, tehnicianul are o întîlnire decisivă cu acţionarii, dar la ce salariu are, nici 5.000 de euro pe lună, şi cu ce lot a trebuit să abordeze startul sezonului, probabil că nu va fi renegat de către şefi.

"E cea mai tristă seară a mea, e greu de digerat această înfrîngere pe teren propriu. Am dominat în mare parte, dar Vorskla a meritat victoria per total"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

"Echipa a căzut după golul doi al ucrainenilor. Îmi pare rău pentru că reuşisem să umplem stadionul şi ne-am dezamăgit fanii"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.