Europa League

Ronny Levy le promite suporterilor: "Voi face o mare echipă din Steaua!"

Ronny Levy a calificat Steaua în grupele Europa League

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Levy şi-a dat frîu liber bucuriei şi a anunţat că poate face rezultate importante pe viitor



- Domnule Levy, a fost mai greu decît v-aţi aşteptat?

- Nu, a fost exact cum mă aşteptam, iar din punct de vedere tactic, jucătorii mei au jucat perfect. Puteam să fi marcat mai devreme, din ocaziile pe care ni le-am creat pe contraatac. La urma urmei, am obţinut ce am vrut, ne-am calificat în grupe şi sînt fericit pentru asta. Era foarte important pentru Steaua. Am considerat că pentru această partidă e mai bun sistemul 4-3-3 şi iată că ne-a ieşit. Acum avem două sisteme la dispoziţie.

- A surprins titularizarea lui Prepeliţă.
- Prepeliţă n-a făcut pregătirea cu echipa, dar cu toate astea am considerat că ne-ar fi de mare ajutor. După pauza de două săptămîni ce urmează, el ar putea juca 90 de minute. Acum n-ar fi putut să reziste, dar l-am folosit pentru că e un jucător bun şi aveam nevoie de stilul lui pentru ce a jucat Steaua în seara asta.

- Ce adversari v-aţi dori în grupe?
- Nu contează, altceva e important acum. Eu am spus de acum trei săptămîni că am adus mulţi jucători de valoare, însă care au nevoie de timp pentru a face o echipă. Eu chiar cred că pot să fac aici o echipă foarte bună. Veţi vedea, asta se va îndeplini şi vom face rezultate mari.

- Au afectat astmosfera la echipă scandalurile din ultima vreme?
- Fotbaliştii sînt serioşi şi se antrenează indiferent de ce a fost. Şi oricum, fiind vorba despre Steaua, se mai exagerează, se prezintă lucrurile într-o lumină exagerată.


"Meciul a fost la discreţia noastră, n-am avut nici un moment emoţii. În grupe ne dorim adversari puternici pentru că vrem să mergem în primăvara europeană"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Sîntem la a opta calificare consecutivă în grupe, Steaua e ca Iolanda Balaş Soter. Nici un moment din cele 180 de minute ale dublei cu ŢSKA Sofia nu s-a pus problema calificării"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Am făcut tot ce am putut, dar în acest moment ăsta e raportul de forţe. Steaua e mult mai experimentată şi sîntem încă foarte departe de nivelul lor"
Milen Radukanov, antrenor ŢSKA Sofia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.