Europa League

Daniel Pancu a marcat din nou: "Chiar nimeni nu credea în mine?!"

Articol de Adrian Bucur  —  vineri, 26 august 2011

Daniel Pancu nu e surprins că a marcat iar şi spune că cea mai mare bucurie a sa e că Rapidul începe să redevină un nume în Europa


- Pancone, felicitări pentru gol! Cum e să tragi echipa după tine la 34 de ani?

- Sincer, nu văd care e surpriza. De ce se tot miră lumea că dau goluri? Chiar atît de mici erau aşteptările de la mine? Am ajuns la o vîrstă, dar uite că n-am uitat să marchez.

- Vei face cinste colegilor?
- De ce? Acum sînt eu în formă, joc bine, mai tîrziu poate va fi alt coleg. D-asta sîntem o echipă.

- Te gîndeşti la echipa naţională?
- Mă gîndesc doar la meciul viitor al echipei mele, trebuie să cîştigăm şi la Piatra Neamţ. Îmi va fi greu să nu fiu pe teren, dar suspendarea îmi va expira şi voi putea evolua cu Braşov. Sigur, dacă selecţionerul va considera că pot să ajut, atunci eu voi veni la echipa naţională cu cea mai mare plăcere.

- În sfîrşit, Rapidul a ajuns iar în grupe după cinci ani!
- Era momentul să ne calificăm şi noi. Echipa asta a adus prea multe puncte României ca să nu profite şi ea. Acum, trebuie să confirmăm şi în grupă.

- Calificarea asta aduce liniştea în Giuleşti?
- Tot sezonul ăsta am avut parte de o atmosferă foarte bună. Degeaba s-a vorbit că Răzvan ar vrea să plece, noi n-am simţit asta.

- Cînd va plăti Copos prima?
- Atunci cînd va putea sau cînd va dori. Noi nu ne gîndim la bani, importante sînt rezultatele. Cînd faci treabă bună, vin şi banii. Sînt sigur că patronul nostru se va ţine de cuvînt.


"E păcat că am primit acel gol în finalul meciului. Fanii noştri ar fi meritat o victorie şi, în plus, am fi fost singura formaţie din România calificată cu două succese"
Daniel Pancu, atacant Rapid


27.500 de euro va primi fiecare rapidist pentru calificarea în grupele Europa League

"Chiar dacă ne-am calificat şi a părut că am avut o misiune uşoară, nu a fost deloc aşa. Se pare că soarta noastră s-a schimbat, sperăm ca Răzvan să fie un talisman pentru noi"
Dani Coman, portar Rapid

"Mă bucur foarte mult pentru calificare şi pentru fanii de la Timişoara care mi-au demonstrat că cei cinci ani petrecuţi pe Bega n-au fost în zadar. Acest oraş va rămîne mereu în inima mea"
Dan Alexa, mijlocaş Rapid

"Am jucat cu seriozitate şi ne-am atins obiectivul, chiar dacă pe final am luat acel gol. E o calificare meritată, am controlat ambele manşe. Mă bucur că am revenit în Europa"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.