Europa League

Filmul incidentelor de la Sofia » Plan dejucat: oficialii stelişti au anihilat intenţia Peluzei Sud » 5 ARESTAŢI

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 august 2011

UPDATE // Cinci suporteri români au fost retinuţi de politia bulgară înaintea şi în timpul partidei dintre echipele TSKA Sofia şi Steaua, din cadrul manşei secunde a play-off-ului Europa League, informeaza biroul de presa al Ministerului bulgar de Interne, citat de Agerpres.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO cu incidentele despre care oficialii Stelei spun că au fost produse de membrii Peluzei Sud pentru a întrerupe meciul, iar Steaua să fie eliminată

Doi dintre ei au fost reţinuţi înainte de joc, unul pentru că avea asupra sa o petardă, iar celălalt deoarece a aruncat cu o sticlă după o maşină a poliţiei. Alţi trei au fost duşi la poliţie după incidentele pe care le-au produs în timpul partidei.

300 de fani a avut Steaua la meciul de la Sofia. Dintre aceştia, circa 250 au fost suporteri ai Peluzei Sud, facţiune care este de mai multă vreme în conflict cu conducerea clubului. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la partida de aseară, cînd aceştia au afişat mai multe bannere contra managerului Mihai Stoica şi împotriva patronului Gigi Becali.

În minutul 65, ultraşii de la Sud au aruncat cu două torţe în teren, moment în care centralul olandez al partidei a cerut întreruperea meciului pentru a nu fi pusă în pericol siguranţa jucătorilor.

Speriat de consecinţe, chiar tehnicianul Ronny Levy a ţîşnit de pe bancă spre sectorul ocupat de fanii stelişti şi le-a cerut acestora să înceteze, altfel partida ar putea fi oprită definitiv. Forţele de ordine din Bulgaria au intervenit şi au evacuat o parte a suporterilor, pe stadion rămînînd doar cîteva zeci de români.

MM a rîs de ei la final

Mihai Stoica a comentat la finalul partidei incidentele produse de suporterii veniţi din România: "Cred că aceşti băieţi vor pleca foarte supăraţi acasă. Am fost înaintea lor şi le-am dejuca planul. Probabil că vom fi amendaţi pentru aceste incidente, deşi vina nu este a noastră, ci a organizatorilor care au eliberat bilete peste capul nostru. Clubul avea o listă cu doar 44 de fani care trebuiau să fie pe stadion. Ne dezicem de asemenea specimene, nu avem nevoie de ei!", a spus Stoica.

Steaua îşi va afla azi adversarele din faza grupelor Europa League. Citeşte AICI amănunte

Vezi mai jos o galerie foto cu imaginile din tribunele stadionului din Sofia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.