Box

Morariu atacă » Preşedintele COSR susţine luni o conferinţă despre situaţia de la FR Box

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 August 2011

După atacurile dure ale lui Rudel Obreja asupra lui Octavian Morariu, preşedintele COSR, care ieri a refuzat să comenteze acuzele care i-au fost aduse, a anunţat că luni, 29 august, de la ora 12.30, la Hotelului Pullman (Sala Seoul) va susţine o conferinţă de presă în care va dezvălui informaţii incendiare cu privire la situaţia din cadrul Federaţiei Român de Box, informaţii care vor scoate la iveală şi mai multe nereguli din cadrul instituţiei.

Ieri, preşedintele FR Box l-a atacat dur pe şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, considerînd că acesta face jocurile forului internaţional de box

După Biroul Federal de joi, în care Rudel Obreja s-a autosuspendat din funcţie pînă la clarificarea lucrurilor, preşedintele Federaţiei Române de Box a lansat un atac dur la adresa lui Octavian Morariu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. "Morariu e sluga AIBA. În loc să ia apărarea federaţiilor naţionale pe care le patronează, el stă în genunchi în faţa forului internaţional din box. Face asta pentru că vrea să ajungă membru în Comitetul Internaţional Olimpic. E în stare să calce şi pe cadavre, numai să ajungă acolo", a declarat Obreja.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.