Stranieri

Oficial, Torje la Udinese. Agentul Opria: "Dacă dă bine în minge, Dinamo mai ia nişte bani!"

Gabriel Torje, 21 de ani, îi aduce lui Dinamo patru milioane de euro dintr-un foc! Suma totală poate ajunge însă la şapte!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 26 august 2011

UPDATE 18:20 /

Cristea Opria la Radio GSP: "Torje a semnat pe 5 ani, pentru 30.000 de euro pe lună, dar poate ajunge chiar şi la 50.000, şi va fi prezentat la Udinese după ce se întoarce de la echipa naţională. Pentru mine nu e o mare afacere, am luat ca şi comision mai puţin de 200.000 de euro, iar în ţară cînd l-am transferat am luat 300.000, dar de la Udinese cînd va pleca atunci o să cer vreo 2 milioane comision, asta cu condiţia să dea bine în minge. De altfel, dacă va evolua bine, Torje va ajuta financiar clubul Dinamo cu bani frumoşi. El are stipulat în contract mai multe clauze prin care clubul italian e obligat să plăteasca bani clubului Dinamo în funcţie de performanţe"

***
Gabriel Torje se află la Udine, unde a susţinut deja vizita medicală. Mijlocaşul de 21 de ani va face mîine ultimele teste, apoi va reveni în ţară, unde se va alătura, de luni, lotului echipei naţionale pentru partidele cu Luxemburg şi Franţa.

Şansele ca Gabi să fie utilizat de Dinamo şi cu Oţelul Galaţi sînt aproape de zero, întrucît italienii nu sînt de acord să joace pentru a nu se accidenta.

Torje va fi prezentat mîine pe site-ul oficial al clubului Udinese, iar o conferinţă de presă în acest sens se va face după meciurile României din preliminariile Euro 2012. În această după-amiază, fotbalistul semnează contractul pe cinci sezoane cu italienii.

"Gabi a făcut vizita medicală, totul a ieşit foarte bine, iar acum semnăm actele cu Udinese. Oficial, Torje este jucătorul clubului Udinese! Este un pas important în cariera lui şi sînt sigur că se va impune în Serie A", a spus agentul Cristea Opria pentru gsp.ro.

4 milioane de euro va primi Dinamo de la Udinese pînă la finalul săptămînii viitoare, roş-albii putînd încasa alte 2 milioane dacă Torje devine om de bază, plus un milion de euro dacă va fi vîndut pînă în 2013

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.