Europa League

Narcis Răducan a evoluat la AEK Larnaca: "În Cipru, ca acasă!"

Răducan a evoluat în tricoul lui AEK în 24 de meciuri și a marcat 6 goluri, terminînd fix la mijlocul clasamentului, pe locul 7

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Narcis Răducan, fost jucător la AEK Larnaca, spune că la meciul din 29 septembrie, de la Nicosia, vor veni cîteva mii de români


Dacă pe Maccabi Haifa o ştie perfect Ronny Levy, pe AEK Larnaca o cunoaşte Narcis Răducan. Directorul sportiv al Stelei a fost jucător al grupării cipriote în sezonul 2006-2007, la finalul căruia a fost declarat cel mai bun mijlocaş central ofensiv din prima ligă cipriotă.
"E o echipă care îşi schimbă des patronul, preşedintele şi antrenorul şi de-asta are şi fluctuaţii de rezultate. În 2008-2009 a retrogradat în divizia secundă, a revenit şi acum e din nou în prim-plan. Meciul din deplasare cu AEK nu se va disputa pe stadionul lor din Larnaca, ci la Nicosia", a spus ieri Răducan.

Oficialul din Ghencea a adăugat apoi că Steaua va avea parte de o susţinere mare în Cipru. "Sînt foarte mulţi români, cred că vom avea cîteva mii de fani la meciul din 29 septembrie. Deja m-au sunat mulţi compatrioţi din Cipru, cu care mai păstrez legătura, ca să îmi solicite bilete", a încheiat Narcis.


30 de mii de persoane reprezintă comunitatea de români din Cipru, ţară care are un milion de locuitori

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.