Campionate

VIDEO Drogba îşi revine după accidentarea horror cu Norwich City!

Drogba în duel cu portarul lui Norwich, Ruddy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2011

UPDATE

/ Clubul Chelsea a anunţat pe site-ul oficial că Drogba se simte bine, fiind externat aseară, după ce i s-au făcut mai multe analize. Atacantul de 33 de ani va fi monitorizat în continuare de medici şi nu se va antrena în următoarele zile.

UPDATE / "Didier era complet inconştient după lovitură dar acum avem semnale pozitive în ceea ce-l priveşte, începe să-şi revină. Va face nişte controale pentru a vedea gravitatea accidentării. Sperăm să-şi revină cît mai repede, acum nu e important cît va lipsi de pe gazon ci să fie sănătos", a spus managerul Andre Villas-Boas după partidă.

***

Atacantul ivorian al lui Chelsea a suferit o accidentare extrem de gravă în meciul cu Norwich City, scor final 3-1, ieşind de pe teren cu masca de oxigen pe faţă şi imobilizat de medici pe o targă specială.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

Jucătorul de 33 de ani a avut de suferit după un contact dur cu portarul lui Norwich, în minutul 64, care l-a făcut KO în aer, jucătorul prăbuşindu-se pe gazon fără cunoştinţă. Drogba a fost dus direct la spital şi se aşteaptă informaţii despre starea lui de sănătate.

Scorul a fost deschis de Bosingwa, în minutul 6. Holt a egalat în minutul 63. Lampard a adus Chelsea în avantaj din penalty (82), iar Mata a înscris în prelungiri la debutul său pentru formaţia lui Villas Boas, la 22 de minute după intrarea pe teren.

http://www.youtube.com/watch?v=jV3nu2KQdU4
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.