Liga 1

Dinamo e de neînvins în campionat. 5 victorii consecutive după 2-1 cu Oţelul!

+26 Foto
Marius Niculae a înscris pentru 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a cîştigat toate meciurile din noul sezon de Liga 1, după ce a trecut cu 2-1 de campioana Oţelul Galaţi şi îşi consolidează încă o dată prima poziţie a clasamentului intern.

Prima repriză a meciului Dinamo - Oţelul nu a fost una fastă pentru gazde, care au fost dominate de campioana României, dar au revenit repede şi chiar dacă nu au excelat, au deschis scorul prin lovitura de cap a lui Moţi ('23). Echipa lui Dorinel Munteanu nu a venit să se apare şi a trecut pe lîngă o ocazie mare de gol, dar Grigore a intervenit salvator.

Repriza a doua a permis jocului să se deschidă mai mult şi gălăţenii au reuşit să egaleze prin Sergiu Costin ('73), care a profitat de o greşeală a lui Grigore. Torje a intrat pe teren în locul lui Dorel Stoica şi le-a purtat noroc dinamoviştilor, care au înscris golul victoriei în minutul 80, prin Marius Niculae.

Dinamo va începe cu: Bălgrădean - Rus, Moţi, Dr. Grigore, Muşat  - Pătraşcu, D. Stoica, Kone, C. Munteanu - Dănciulescu, M. Niculae
Rezerve:
Naumovski, Torje, Ţucudean, Cazacu, Diabate, G. Păun, L. Ganea

Dinamo trebuie să îşi revină repede după eşecul lamentabil din Europa League, unde au fost eliminaţi de Vorskla Poltava (1-2 şi 2-3), pentru că astăzi, de la ora 20:00, vor evolua în faţa campioanei en titre, Oţelul Galaţi.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Dinamo - Oţelul
Stadion Dinamo, 20:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

Arbitru: Cr. Balaj. Asistenţi: Z. Szekely (ambii din Baia-Mare), I. Popa (Paşcani)

Bilete: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a neacoperită şi tribuna 0-III, 25 lei - tribuna a II-a acoperită şi tribuna 0-II, 40 lei - tribuna 0-VIP şi tribuna 0-I, 80 lei - tribuna 0-VIP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.