Nationala

Goian s-a rupt şi poate rata convocarea la naţională

Goian a devenit incert pentru naţională

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 28 august 2011

Fundaşul lui Rangers s-a accidentat ieri la 2-0 cu Aberdeen şi a devenit incert pentru meciurile ”naţionalei” cu Luxemburg şi Franţa


Veste proastă pentru selecţionerul Victor Piţurcă din Scoţia. Este foarte posibil să-l fi pierdut pe Dorin Goian pentru "dubla" din preliminariile Euro 2012 cu Luxemburg (2 septembrie) şi Franţa (6 septembrie). Fundaşul central al lui Glasgow Rangers s-a accidentat ieri la genunchi în meciul cu Aberdeen (2-0) chiar înaintea ultimului fluier al primei părţi.

Goian s-a întins după un balon pe care l-a împins cu vîrful bocancului în afara terenului, după care a semnalat băncii de rezerve că are probleme la genunchi şi a cerut înlocuirea, ceea ce s-a şi întîmplat. Este a doua accidentare pe care ex-stelistul o suferă la Rangers, după problemele musculare care l-au oprit să joace în returul cu Malmo din preliminariile Ligii.

Problema e că de data aceasta ar putea fi afectată "naţionala", ce oricum stă rău la capitolul "fundaşi centrali". Chivu s-a retras, Papp e accidentat, iar Tamaş a fost exclus din lot urmare a escapadei de la Rimini, dinaintea amicalului cu San Marino (1-0).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.