Liga 1

Moţi de oţel! Apărătorul lui Dinamo are cele mai multe goluri împotriva Galaţiului

Cosmin Moți a marcat aseară cel de-al treilea său gol împotriva Oțelului

Articol de Liviu Manolache  —  Monday, 29 August 2011

Cosmin Moţi şi-a făcut un obicei din a înscrie împotriva Oţelului Galaţi. A făcut-o şi aseară, în meciul cîştigat de Dinamo cu 2-1 în faţa campioanei en-titre. Apărătorul central a deschi scorul în minutul 23, cu o lovitură de cap din 10 metri.

Fundaşul este la al 3-lea gol în poarta Oţelului! El a mai marcat în etapa a 10-a a editiei 07/08, în meciul ce a consemnat cea mai mare diferenţă de scor dintre cele două echipe, Dinamo-Oţelul 6-1, dar şi în ultima victorie a "cîinilor" obţinută în faţa celor de la malul Dunării, 3-2 din martie 2010 de la Galaţi. Aşadar, 3 din cele 5 goluri marcate de Cosmin Moţi în Liga 1 au fost contabilizate împotriva gălăţenilor!

Vezi aici rezumatul partidei Dinamo - Oţelul 2-1!

Gol şi în Europa League
Cosmin Moţi a marcat un gol în acest sezon şi în Europa League, în turul trei preliminar. El a deschis scorul în meciul tur cu Varazdin, încheiat la egalitate, scor 2-2. Reuşita sa superbă a ajuns pe mai multe site-uri de specialitate din afară, printre care şi al celebrului cotidian spaniol Marca. "Iată golul spectaculos marcat de jucătorul lui Dinamo. Românul a reuşit o execuţie deosebită, undeva între "chilena" şi voleu", au scris spaniolii.

VEZI REUŞITA LUI MOŢI ÎN DINAMO-VARAZDIN 2-2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.