Liga 1

VIDEO » CS Mioveni a obţinut primele puncte în Liga 1, învingînd Gazul cu 4-2 » Stan cel Mare

+1 Foto
Ciprian Tănasă (dreapta) a fost cel mai bun jucător al meciului

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aflat la debutul pe banca argeşenilor, Ilie Stan a adus prima victorie a Mioveniului din acest campionat VEZI AICI REZUMATUL!


Mioveniul a privit timp de patru etape cum adversarele îi scutură plasa, dar contra Mediaşului argeşenii şi-au refăcut golaverajul. Un 4-2 ce a destrămat statutul de favorită al Gazului.

Oaspeţii abia se obişnuiseră cu priveliştea, cînd Săndulescu (4) a pus capul la centrarea perfectă a lui Vasile Gheorghe. Gazul s-a aprins rar, dar şi atunci pîlpîind: Ciprian Petre (19) a şutat de la marginea careului, scos cu greu în corner, iar Bawab a tras milimetric! Atît în primele 45 de minute.

Show în repriza secundă
Reluarea a fost o reeditare a primei reprize. Semn că medieşenii se obişnuiesc greu cu ghetele a fost golul marcat de Tănasă (47), singur în centrul careului de 6 metri, după ce Enache i-a aşezat mingea pe cap atacantului. Tot Ciprian (62) a punctat pentru prima victorie a argeşenilor în Liga 1: i-a ridiculizat în careu pe Ciucă şi Florin Lazăr, apoi a tras perfect la colţul lung. Mediaşul a plecat complet capul în minutul 80, cînd Olteanu a pus doar latul la şutul centrare al lui Tănasă. Radu Zaharia şi Dan Roman au mai spălat ruşinea, dar lui Ilie Stan îi reuşise deja transplantul de dăruire şi voinţă implementat argeşenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.