Liga 1

VIDEO "Fiară" din prima » Florin Costea a debutat cu două goluri şi o pasă de gol în primul meci la Steaua

+11 Foto
Florin Costea a debutat în tricoul Stelei

Articol de Florin Dincă  —  Wednesday, 31 August 2011

Florin Costea a arătat excelent la prima sa partida ca jucător al Stelei, reuşind să marcheze de două ori şi să paseze şi decisiv la un gol în amicalul "roş-albaştrilor" cu CS Tunari, scor 7-0.


Cea mai tare achiziţie a Stelei din această vară, Florin Costea, a făcut un joc senzaţional în primul meci ca titular pentru "militari". Noul "şeptar" nu i-a lăsat pe fani să aştepte foarte mult primul său gol, deschizînd scorul încă din minutul 6 dintr-un penalty obţinut de Dorinel Popa. Atacantul a evoluat 50 de minute în amical, timp în care a mai marcat o dată şi l-a servit ideal pe colegul Raul Rusescu.

Costea cel mare a semnat cu Steaua în urmă cu mai puţin de o lună, primind 250.000 de euro la semnătură plus un salariu de 18.000 de euro pe lună. În urmă cu pregătirea fizică, Florin va fi apt abia după prima jumătate a lunii septembrie.

Novak Martinovici continuă să impresioneze la Steaua, reuşind un nou gol după cel cu Tg. Mureş, transformînd perfect serviciul lui Dorinel Popa. Rusescu a bifat şi el o dublă, arătîndu-i lui Ronny Levy că prestaţia din meciul cu Tg. Mureş (2-0), în care a fost schimbat după 23 de minute, a reprezentat doar un accident. Tatu şi tînărul Valeriu Lupu a fost cel care a închis tabela.

Min 73 - GOL STEAUA! Valeriu Lupu duce scorul la 7-0!
Min 66 - GOL STEAUA! Tatu punctează pentru 6-0
Min 36 - GOL STEAUA ! Rusescu înscrie din nou
Min 29 - GOL STEAUA! Rusescu marchează şi el din pasa lui Florin Costea
Min 19 - GOL STEAUA! Florin Costea reuşeşte dubla!
Min 10
- VIDEO! GOL STEAUA! Martinovici înscrie după o centrare perfectă a lui Dorinel Popa
Min 6 - VIDEO! GOL STEAUA! Florin Costea marchează primul său gol pentru noua sa echipă, transformînd o lovitură de pedeapsă obţinută de Dorinel Popa

Echipa Stelei:
Stanca - Martinovici, Gardoş, Geraldo, Lupu - Bicfalvi, D. Popa, Prepeliţă - Rusescu, M. Costea, Fl. Costea
Au mai jucat: Tatu, Brandan, Emeghara, Cojocaru, Rusu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.