Liga 1

Fugarul Vranjes nu vrea să mai audă de Pandurii şi cere anularea contractului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2011

Mijlocaşul Stojan Vranjes nu mai vrea să audă de Pandurii, formaţie pe care o acuză că a încălcat regulamentele fiindcă nu i-au tradus contractul de muncă în limba maternă. Fotbalistul şi-a depus memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor pentru a cere anularea angajamentului pe care l-a semnat cu gorjenii şi în aceste zile va primi decizia în speţa lui.


Pînă atunci Vranjes nu mai nu are de gînd să mai revină la Tîrgu-Jiu. Fotbalistul ar trebui să se prezinte la antrenamente azi, de la ora 18:00, după cele trei zile primite de la antrenorul Petre Grigoraş, dar a anunţat deja apropiaţii că va pleca din România.

"Vranjes este un băiat de caracter şi nu va lipsi de la şedinţa de pregătire. Noi îl aşteptăm deoarece are un contract pe care trebuie să-l onoreze, în caz contrar va suporta consecinţele. banii îi are la zi şi nu poate să devină liber din motivul invocat de el", a comentat preşedintele Eurgen Pîrvulescu.

Vranjes a fost transferat de Pandurii în ianuarie 2010, de la formaţia Borac Banja Luka, şi a semnat un contract pe 3 sezoane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.