Monden

Marioara Zavoranu a povestit cum s-a dezvirginat! Afla detalii picante!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2011

Mama divei de Dorobanti a mai scos din sacul cu amintiri povestea pierderii virginitatii ei. Totul s-a intamplat cu o iubire adolescentina de liceu, dar care s-a incheiat cu o nunta la 18 ani.

Zavoranu era foarte frumos, imi spunea povesti, felul lui de a fi era deosebit. L-am iubit foarte mult, venea si ma lua de la liceu seara, eram foarte indragostiti", a declarat „vedeta" la un post de televiziune.

Pentru a fi cu iubitul ei, Marioara a fugit de acasa, insa recunoaste ca nu s-a culcat cu el decat in momentul in care si-au oficializat relatia.

Stateam impreuna, iar eu tot fata mare eram. Totul a venit de la sine, fara sa improvizez. Eram in dormitor, eu mai nestiutoare, el mai stangaci. Eram foarte emotionata, pentru ca imi era jena sa fiu goala. Totul s-a petrecut cu lumina stinsa, pentru ca toata viata am fost o persoana pudica. Totul a fost natural, nimic artificial. Pe mine nu ma incanta lumanarile pe marginea cazii sau mai stiu eu alte prostioare de genul asta", a completat mama Oanei.

sursa: VDTonline

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.