Tenis

S-au pus în vînzare biletele pentru întîlnirea de Cupă Davis dintre România şi Cehia

Preţul unui bilet este de 50 lei/zi, existînd şi varianta de abonament, care costă 100 lei/3 zile.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2011

Echipele de Cupa Davis ale România şi ale Cehiei se luptă pentru rămînerea în Grupa Mondială la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti în perioada 16-18 septembrie. Începînd de azi au fost puse în vînzare biletele pentru această confruntare. Ele pot fi achiziţionate prin intermediul reţelei Eventim şi pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet este de 50 lei/zi, existînd şi varianta de abonament, care costă 100 lei/3 zile.

Va fi a cincea confruntare în această competiţie dintre cele două naţiuni. Echipa oaspete conduce cu 3-1 în cele patru meciuri disputate pînă acum cu reprezentativa României. Ultima întîlnire, încheiată cu 3-2 in favoarea gazdelor de atunci, a avut loc in 2001, în Cehia.

România a intrat la baraj dupa înfrîngerea din martie, în faţa Argentinei (1-4, la Buenos Aires). Echipa Cehiei a ajuns în situatia disputării barajului după ce a pierdut în mod neaşteptat în faţa Kazahstanului, la Ostrava, cu 2-3.

Din 1981 încoace, Cehia a stat un singur an în afara Grupei Mondiale, în timp ce Romania, din cei 68 de ani în care a bifat prezenţa in Cupa Davis, 14 i-a petrecut în grupa de elită.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.