Altele

PREMIERĂ Olimpiada de la Londra va fi prima competiţie sportivă transmisă în format 3D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2011

Premieră în lumea sportului şi a televiziunii! Olimpiada din 2012, de la Londra, va fi transmisă şi în format 3D. Concernul Panasonic se va ocupa de toate detaliile, urmînd să transmită aproape 10 ore zilnic în format tridimensional. Asta înseamnă peste 200 de ore din întreg evenimentul.

Bineînţeles, ceremonia de deschidere de pe 27 iulie, dar şi ceremonia de final de pe 12 august vor fi transmise în acest format. Li se adaugă mai multe competiţii de atletism, gimnastică, înot şi sărituri în apă.

Creatorii proiectului speră să scoată bani frumoşi de pe urma Olimpiadei de anul viitor, mai ales că Panasonic e printre puţinele firme care produc televizoarele care pot recepta semnalul 3D.

"Nu e nici o îndoială că Olimpiada ne va oferi poate cel mai bun conţinut 3D din punct de vedere al pieţei. Una e să vezi un film şi e cu totul altcev a să vezi o competiţie sportivă, pe care oamenii o percep cu totul altfel. Transmisiile TV vor schimba cu totul experienţa sportului văzut la televizor", spun reprezentanţii companiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.