Handbal

Oltchim a învins HCM Roman în ultima secundă » S-au făcut de rîs

Yeliz Ozel a salvat Oltchimul ieri Foto: Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana României, neînvinsă în România din 8 ianuarie 2009, a cîştigat la Roman printr-un gol marcat în ultima secundă


Oltchim Rm. Vîlcea şi-a pierdut din strălucire. Ieri, campioana României a deschis noul sezon al Ligii Naţionale feminine, la Roman, în partida cu HCM, ocupanta locului 5 în sezonul trecut, dar evoluţia a fost una sub aşteptări.

Gazdele au condus de la jumătatea primei reprize, iar vîlcencele s-au zbătut să ţină pasul cu moldovencele. Aproape de un rezultat mare, handbalistele de la Roman s-au speriat parcă pe final. De la 26-24, Oltchim a egalat, moldovencele au ratat apoi o lovitură de la 7 metri. La 27-27, vîlcencele au marcat golul victoriei prin turcoaica Ozel. În chiar ultima secundă!

La final, antrenorul Radu Voina a luat foc. "E nesimţire. S-au făcut de rîs. Asta nu e atitudine pentru nişte jucătoare profesioniste. Nu poţi rata 15 situaţii de unu la unu cu portarul advers", a tunat Voina. Vîlcencele au pus evoluţia lor modestă pe oboseală, ele petrecînd trei zile în autocar, după 1.700 de kilometri. "Să nu aud că dau vina pe oboseală! Le e prea bine. Toată lumea joacă individual, nu se ajută în apărare. Ele cred că pe teren intră doar numele şi tricourile şi pot să cîştige fără să transpire", a adăugat Voina.


Duel între primele patru
Cele mai bune patru echipe din România în sezonul trecut se vor întîlni în cel mai important turneu masculin, la Constanţa. În semifinalele Cupei "FRH 75 de ani" se vor întîlni azi Bucovina Suceava cu HC Odorhei (ora 17:00) şi HCM Constanţa-UCM Caraş Severin (ora 19:00). Învingătoarele din cele două partide vor juca finala sîmbătă, de la ora 14:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.