Campionate

Avantaj, Raul! Inzaghi nu se poate apropia de recordul european al spaniolului în această toamnă

Filippo Inzaghi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2011

Atacantul italian Filippo Inzaghi (38 de ani) nu figurează pe lista de jucători trimisă de AC Milan la UEFA în vederea participării în faza grupelor Ligii Campionilor şi nu îşi va putea continua duelul cu spaniolul Raul, de la Schalke 04, pentru recordul de goluri în cupele europene, informează AFP.

Inzaghi, care se reface în urma unei grave accidentări la genunchi, ocupă locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria cupelor europene, cu 70 de reuşite, după Raul (73), care participă în Liga Europa cu Schalke 04, în acest sezon. Ucraineanul Andrei Şevcenko (Dinamo Kiev), ocupantul locului 3 cu 67 de goluri, participă tot în Liga Europa, scrie Mediafax.

Printre cei 25 de jucători aleşi de antrenorul echipei AC Milan, Massimiliano Allegri, nu figurează nici atacantul italo-egiptean Stephan El Shaarawy (18 ani).

Spaniolul Raul se poate detaşa în fruntea celor mai buni marcatori din istoria cupelor europene chiar după jocurile contra Stelei din grupa J a Europa League, acolo unde Schalke va debuta pe 15 septembrie, la Bucureşti, contra formaţiei antrenate de Ronny Levy.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.