Economic

Istoria se repeta: un angajat Apple „lasa” intr-un bar si prototipul pentru noul iPhone 5

Articol de fin.ro   —  vineri, 02 septembrie 2011


Un angajat Apple este banuit ca ar fi uitat intr-un bar din California prototipul urmatorului model de iPhone, repetandu-se astfel incidentul de anul trecut legat de versiunea anterioara a telefonului vedeta produs de gigantul american, scrie The Telegraph.
Prototipul ar fi disparut in iulie, cand angajatul Apple ar fi fost vazut consumand bauturi alcoolice in barul Cava 22, loc renumit din San Francisco in care se bea tequila.
Potrivit politicii Apple, anumitor angajati li se permite sa ia cu ei prototipuri ale noilor gadget-uri in afara laboratoarelor de testare pentru a se asigura ca acestea functioneaza in conditii normale. Pierderea telefonului a iscat o ancheta „disperata” a directorilor Apple si a politiei locale pentru a gasi telefonul, mai scrie The Telegraph care citeaza CNet, un site de tehnologie cu autoritate din SUA.
Ulterior, Apple ar fi detectat electronic iPhone-ul, in casa unei familii din cartierul Bernal Heights. Cand autoritatile s-au prezentat la domiciliul respectiv, barbatul cu care au vorbit a recunoscut ca a fost la barul cu pricina, insa a negat ca ar sti ceva despre iPhone-ul pierdut, chiar si dupa ce reprezentantii Apple i-ar fi oferit bani in schimbul telefonului.

Intamplarea de anul acesta este similara cu cea de anul trecut cand Robert Gray Powell, un inginer de la Apple, in varsta de 28 de ani, a uitat prototipul modelului iPhone 4 intr-o berarie germana din Redwood City, California. Spre deosebire de intamplarea de anul trecut, de data aceasta insa nu au aparut detalii tehnice sau de design ale noul iPhone.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.