Liga 1

Dezertorul Vranjes s-a întors

Stojan Vranjes

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2011

Mijlocaşul Stojan Vranjes s-a întors la Tîrgu-Jiu după ce a lipsit nemotivat de la antrenamente timp de două zile. Fotbalistul nu a participat la şedinţa de pregătire condusă de Petre Grigoraş, dar a avut o discuţie cu cei din conducerea clubului în legătură cu situaţia lui


Fotbalistul a fost pedepsit pentru indisciplină şi a fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat. Ieri, antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că nu îl va ierta pe fotbalist: "Ori eu, ori Vranjes!". Cel mai probabil, Vranjes nu va face parte din lotul care va pleca luni în cantonament la Cisnădie.

Vranjes a depus un memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor şi a cerut să fie declarat liber de contract, deoarece angajamentul său nu este redactat în limba sîrbă şi nu ştie exact ce conţine acesta. Fotbalistul a refuzat să mai revină miercuri la echipă, după cele trei zile libere oferite de Grigoraş.

Bosniacul a fost transferat în ianuarie 2010 de la formaţia de la formaţia Borac Banja Luka, şi a semnat un angajament pe 3 sezoane. Vranjes are 34 de meciuri în tricoul gorjenilor şi a marcat 8 goluri, în acest sezon reuşind o "dublă" în partida cu FC Braşov.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.