Liga 1

Mioveniul lui Ilie Stan calcă totul în picioare: 17-0 cu o echipă din Liga a V-a

Nicolae Dică a jucat mai bine de o repriză astăzi. Diseară va juca din nou, la botezul fiicei sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 septembrie 2011

După ce a obţinut prima victorie în campionat (4-2 cu Gaz Metan), Mioveniul pregătit de Ilie Stan a reuşit astăzi un nou succes, într-un meci amical. Tehnicianul are procentaj maxim pe banca argeşenilor!

CS Mioveni s-a impus cu 17-0 în amicalul disputat astăzi, la Curtea de Argeş, în compania unei formaţii din liga a V-a din Argeş, Voinţa Valea Iaşului. Din primul "11" nu a lipsit nici Nicolae Dică, deşi acesta are astăzi botezul fiicei sale, Samara. Fostul atacant al Stelei a marcat şi un gol.

Celelalte 16 goluri au fost reuşite de: Coşereanu (patru), Ionescu (trei), Dina (trei), Tănasă (două), Vasile Gheorghe, Ayza, Voicu şi Neaga.

"Sînt foarte mulţumit de tot ceea ce s-a petrecut în aceast stagiu de pregătire de patru zile, mă mulţumeşte atitudinea jucătorilor şi participarea lor la antrenamente şi la acest joc. Am luat acest amical pentru a da posibilitatea băieţilor să joace şi să dea multe goluri. Nu a fost important scorul, ci faptul că au pus în practică ceea ce le-am cerut", a spus Ilie Stan, tehnicianul echipei, pentru Mediafax.

Echipa de start: Coca - Voicu, Iordache, Săndulescu, Neagu - Ayza, Vasile Gheorghe, Mărgăritescu, Neaga - Dică, Tănasă.
Au mai jucat: Popescu, Nilă, Miulescu, Olteanu, Crăciun, Mandea, Stoica, Creţu, Coşereanu, Dina, Ionescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.