Europa League

De ce a ratat Dinamo calificarea în grupele EL? » "Vorskla putea pune probleme şi Stelei, şi Rapidului"

Djakaridja Kone şi Zie Diabate, la finalul meciului din "Groapă" cu Vorskla, scor 2-3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 septembrie 2011

Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Vlad Munteanu, actualmente la Concordia Chiajna, a încercat să găsească motivele pentru ratarea calificării formaţiei din "Ştefan cel Mare" în grupele Europa League.

"Motorul principal de la Dinamo e Marius Niculae, care ştie să se impună. La meciul cu ucrainenii a fost o presiune mare, trebuiau să se califice. Nu cred că se ştia de plecarea lui Torje, iar şefii au încercat să pună presiune asupra jucătorilor. Calificarea în grupe ar fi dus şi anumite sume de bani în conturile clubului. Totuşi, Vorskla e o echipă de locul 5 în Ucraina, un campionat în care se investesc bani mulţi. Cred că această echipă putea pune probleme şi Stelei, şi Rapidului.

Nu a existat vreo ofertă de la Dinamo. Singurul lucru de care îmi pare rău este neîncrederea unei anumite persoane de la Dinamo faţă de jucătorul şi de omul Vlad Munteanu. Mi-aş fi dorit un transfer afară. Am fost în discuţii cu o echipă din liga a doua din Germania, dar nu mi-au convenit banii", a spus Vlad Munteanu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.