Altele

Cel mai mare triatlon din sud-estul Europei a strîns ieri, la Mamaia, peste 600 de participanţi » Show pe apă şi pe uscat

Bătaie mare la start pentru a prinde un loc în faţă

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mamaia s-a transformat ieri în capitala triatlonului din estul Europei.


Peste 600 de concurenţi au luat startul la Triathlon Challenge Mamaia 2011, înfruntînd valurile lacului Siutghiol, înghiţind kilometri pe bicicletă şi alergînd pe asfaltul încins. Timp de trei ore, participanţii, al căror decan de vîrstă a împlinit deja 70 de ani, s-au chinuit să termine cu fruntea sus un concurs extrem de solicitant. Printre vedetele competiţiei s-a numărat o puştoaică în vîrstă de 8 ani, Ana Nahed, care a participat atît în întrecerea rezervată copiilor, Trikids, cît şi în cea a adulţilor.

A lipsit din concurs singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea, care şi-a fracturat mîna dreaptă şi va sta cu ghips în jur de şase săptămâni. Fostul mare campion i-a încurajat însă pe concurenţi de pe margine şi a fost căpitanul nejucător al echipei care s-a impus în proba de ştafetă.

Favoriţii şi-au tras partea leului. Alexandru Diaconu a făcut ultima verificare înaintea plecării la etapa de Cupă Mondială de la Las Vegas şi a cîştigat la sprint, Sorin Boriceanu a confirmat succesul de la Londra, în timp ce Ciprian Bălănescu a obţinut cel mai bun timp al competiţiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.