Nationala

Se şi văd calificaţi! » Fanii bosniaci au sărbătorit pe străzi triumful de la Minsk

Schimbat în repriza a doua din cauza crampelor musculare, Dzeko (stînga, în alb) nu va lipsi marți, în returul cu Belarus y Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Susici e superoptimist după 2-0 cu Belarus, visînd la şefia grupei. Dar la returul de marţi trebuie să se descurce fără suspendaţii Pjanici şi Spahici


Ar fi fost mulţumit cu o remiză, însă a luat toate punctele de la Minsk. Safet Susici se gîndeşte că, marţi, Bosnia poate chiar deveni liderul grupei D şi apoi să se bată în Franţa la calificarea directă! "Prin succesul cu Belarus am lansat un mesaj clar rivalelor. Sîntem o echipă mare, cu rezerve de calitate, şi de-acum înainte nu depindem decît de noi", spune selecţionerul bosniac.

Deşi fanii s-au grăbit să iasă pe străzi după meci, Susici avertizează că returul de la Zenica va fi mai dificil, mai ales că a pierdut doi titulari, ambii suspendaţi: "Absenţele lui Pjanici şi Spahici vor cîntări greu, dar sper ca publicul nostru să fie al doisprezecelea jucător şi să compenseze".

Şi Medunjanin, autorul golului doi, e optimist: "Am reuşit un rezultat fenomenal şi atmosfera în vestiar este excelentă. La Zenica, suporterii sînt fabuloşi şi sîntem foarte greu de învins. De ce să nu visăm la o luptă pentru primul loc cu francezii, dacă ne ajută rezultatul lor din România?".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.