Campionate

Spadacio a făcut vizita medicală în Grecia şi va fi coechipier cu "duşmanul" său de la Rapid

Juliano Spadacio şi Costin Lazar vor trage din nou la aceeaşi căruţă. Cei doi redevin colegi la PAOK Salonic după ce au evoluat trei ani împreună la Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2011

Spadacio este aproape de revenirea pe teren după aproape cinci luni de făcut tuşa. Pe 19 aprilie, Juliano şi-a împachetat lucrurile în 10 valize şi a părăsit România, convins că va fi declarat imediat jucător liber deoarece rapidiştii nu-l mai plătiseră de trei luni. Spadacio, 31 de ani în noiembrie, s-a înţeles cu PAOK şi va juca alături de Costin Lazăr, 30 de ani, rapidistul cu care a avut cele mai multe clinciuri în Giuleşti.

Spadacio era considerat liderul străinilor în Grant şi pentru că juca la Rapid din 2008, dar şi pentru realizările sale, 21 de goluri în 93 de meciuri. Toţi oamenii de fotbal erau de acord că este unul dintre puţinii străini care pot ajuta la ridicarea valorii campionatului nostru. Atenţia care i se acorda lui Juliano, inclusiv salariul de 288.000 de euro, cel mai mare la vişinii, nu putea fi pe placul românilor din echipă, al căror lider era căpitanul Costin Lazăr.

Între cei doi au existat mai multe ciocniri, una dintre ele petrecută cu o lună înaintea dezertării lui Spadacio. O intrare mai aprigă a lui Lazăr la Spadacio l-a făcut pe brazilian să riposteze, iar Şumudică i-a dat afară din antrenament pe amîndoi. Dacă fotbalistul străin a început să dea ture în jurul terenului, Costin s-a îmbrăcat şi a plecat acasă, stîrnind furia lui Şumudică.

Boloni e convins că acum între cei doi nu va mai fi absolut nici o problemă. Ambii sînt străini la o echipă din Grecia şi vor face totul să demonstreze că-şi merită bani şi, lucru important pentru acomodare, vin de la o echipă, Rapid, cu suporteri la fel de vulcanici care pun presiune pe propria echipă dacă nu sînt rezultate.

Pentru ca Spadacio să îmbrace tricoul lui PAOK, grecii aşteaptă ok-ul de la FIFA, cam aceeaşi situaţie în care s-a aflat şi Moraes cu ŢSKA Sofia. Spadacio va avea un contract mai mic decît la Rapid, 250.000 de euro, dar a luat o sumă consistentă la semnătură, la fel cum s-a întîmplat şi cu Lazăr.

În campionatul intern, PAOK a bătut în prima etapă pe Xanthi, 1-0, iar în Europa League echipa face parte din Grupa A, alături de Tottenham, Rubin Kazan şi Shamrock Rovers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.