Nationala

Becali: "Dacă Ribery va mişca în faţa lui Bănel, eu îmi tai capul" :)

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2011

Gigi Becali a vorbit despre şansele pe care le au "tricolorii" în partida cu Franţa, din preliminariile Campionatului Euroapean din 2012. Patronul stelist a invocat din nou Divinitatea, spunînd că batem echipa lui Blanc doar dacă vrea Dumnezeu.

 

"Cîştigăm cu Franţa doar dacă vrea Dumnezeu şi speranţele mele sînt că Dumnezeu va vrea, ca să îşi repare nedreptăţile făcute faţă de Piturcă. Nu avem dreptul să spunem că nu îi putem bate. Ca să vrei să cîştigi, trebuie să speri mereu. Dacă vrem să trecem de Franţa, trebuie sa jucăm cum a făcut-o Levy la Sofia", a spus Becali, care a l-a lăudat şi pe selecţioner:

"Piţurcă pune multă pasiune, dar şi multă ştiinţă în ceea ce face. El nu face nimic la întîmplare. La el, totul este calculat la milimetru. E genul de om care şi cînd doarme visează cum să facă echipa".

Patronul Stelei crede că suspendarea lui Torje din cauza avertismentului luat cu Luxemburg este tot un semn de la Dumnezeu: "E posibil ca acel galben pe care l-a luat Torje să fie în favoarea noastră, pentru că va juca Bănel şi ăsta e un lucru extraordinar. Nicoliţă face foarte bine faza defensivă. Dacă Ribery va mişca în faţa lui, eu imi tai capul! :) Nici nu va atinge mingea, Bănel o să se ţină scai de el, va fi umbra lui"


România - Franţa se va juca marţi, de la 21:30, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.