Nationala

Blanc schimbă jumătate din linia defensivă faţă de meciul cu Albania

Franța a avut mari emoții pe finalul meciului cu Albania, dar a cîștigat în cele din urmă, 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2011

Dezamăgit de prestaţia apărării în meciul de la Tirana, cu Albania (1-2), Laurent Blanc e decis să schimbe linia defensivă a naţionalei pentru meciul de marţi. Deşi selecţionerul "albaştrilor" susţine că vrea să le ofere continuitate jucătorilor, presa din Hexagon scrie că numai Eric Abidal şi Evra pot fi siguri de un loc în primul "11".

Tehnicianul şi-a criticat dur jucătorii din defensivă după meciul cu Albania, astfel că Younès Kaboul are şanse mici să înceapă ca titular meciul de la Bucureşti. În locul său va apărea Adil Rami, jucătorul Valenciei, care a fost suspendat la meciul de vineri de la Tirana. Acesta va face cuplu în centrul defensivei cu Abidal.

Găsit vinovat pentru golul albanezilor, Allou Diarra are şanse mici să înceapă împotriva României pentru că "nu se descurcă la fel de bine cu ambele picioare". În locul său, ca mijlocaş defensiv va fi preferat Marvin Martin, jucătorul lui Sochaux. Astfel, Blanc va reface cuplul de mijlocaşi folosit în amicalul cu Chile: Nasri-M'Vila-Martin.

Nici Reveillere nu e sigur de postul său, după ce Laurent Blanc a spus că se gîndeşte serios să-l schimbe, "deşi a arătat că şi-a îmbunătăţit prestaţiile". Opţiunea selecţionerului: Sagna.

În aceste condiţii, primul "11" al Franţei la meciul cu România ar putea arăta astfel: Lloris - Sagna, Adil Rami, Abidal, Evra - M'Vila, Martin - Malouda, Nasri, Ribéry - Benzema

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.