Campionate

Păcăleală cu Forlan » Inter l-a luat pe uruguayan fără să ştie că n-are drept de joc în grupele Ligii :)

Diego Forlan

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Incredibilă gafă făcută de Inter. A dat 5 milioane de euro pentru un jucător pe care nu-l poate folosi în grupele Ligii Campionilor! Recent transferat de la Atletico, Forlan a fost inclus în lista de 25 trimisă la UEFA de nerazzurri, care, superficiali, nu au verificat dacă are şi drept de joc!

Atacantul uruguayan redevine eligibil abia la primăvară, din cauză că apucase să joace pentru madrileni în turul 3 preliminar din Europa League, cu Stromgodset. Ca să nu rateze afacerea, spaniolii i-au păcălit pe italieni în timpul negocierilor, neconvocîndu-l pe Forlan în play-off-ul cu Guimaraes. Conform regulamentului, Diego putea evolua în acest sezon în grupele Ligii doar dacă Atletico nu trecea de portughezi.


A cerut avion-taxi!

Mutarea lui Sneijder la Man. United a picat din cauza pretenţiilor olandezului. Pe lîngă salariul de 10 milioane de euro, Wesley a cerut avion privat ca să facă naveta în Italia! Dorea să joace în Anglia, dar să stea la Milano cu Yolanthe, soţia avînd contracte la Milano. "Inter avea nevoie de bani şi a vrut să mă vîndă", explică Sneijder. Transferul s-ar putea face însă în ianuarie.

Messi: "Dau gol şi fără să vreau"
SPANIA. Messi a găsit motivul pentru care nu străluceşte în tricoul Argentinei. "Cu Barcelona înscriu în toate felurile, aproape fără să vreau. Dar la echipa naţională încerc să dau gol şi nu reuşesc. Probabil şi pentru că îmi lipseşte liniştea", a dezvăluit Leo, la postul TV "TyC Sports".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.