Liga 1

Aviz celor care au transferat de la Craiova! Mititelu vrea să "îngheţe" jucătorii

Florin Costea şi Adrian Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2011

Mititelu nu şi-a pierdut speranţa că îşi va recupera fotbaliştii şi a depus în aceste zile o acţiune în instanţă prin care urmăreşte punerea unui sechestru judiciar pe drepturile federative ale jucătorilor.

"Practic, prin acest sechestru cluburile care i-au luat pe Florin Costea, Prepeliţă şi restul nu vor putea să-i transfere pe aceştia. Jucătorii rămîn pe loc pînă la soluţionarea procesului. Atunci, dacă vom avea cîştig de cauză, jucătorii vor fi obligaţi să revină la Craiova", a explicat patronul craiovean.

După ce fotbaliştii de la prima echipă şi-au rezolvat alte destinaţii, Universitatea şi-a pierdut deunăzi şi o mare parte dintre cei mai talentaţi juniori. Oameni din anturajul clubului susţin că preşedintele echipei din momentul dezafilierii, Marcel Iancu, l-ar fi păcălit pe Mititelu şi i-ar fi dus pe puştii născuţi în '94 la o grupare din Liga a 4-a, Victoria Celaru.

"Îi anunţ pe suporteri că din această lună va începe seria proceselor în instanţele civile. Sînt sigur că ne vom găsi dreptatea!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Aniversare neagră pentru Ştiinţa » 63 de ani de la înfiinţare, 6 săptămîni de la "desfiinţare"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.