EURO 2012

Franţa nu ne ia în seamă! Caută amicale pentru zilele în care se joacă barajul

Banel s-a descurcat excelent in 2008, cînd România a scos un 0-0 în Franţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2011

Franţa îşi face deja planuri pentru turneul final. Mizînd că va cîştiga grupa, Blanc i-a şi cerut preşedintelui federaţiei să caute doi adversari pentru amicale în datele de baraj


Franţa vrea să ne lichideze la Bucureşti şi să ia o opţiune decisivă pentru calificarea directă. N-are în plan să tremure la baraj, dovadă că Laurent Blanc ia în calcul numai cîştigarea grupei D.

France Football dezvăluie că selecţionerul "cocoşilor" a discutat deja cu preşedintele federaţiei pentru programarea unor amicale pe 11 şi 15 noiembrie, datele cînd se joacă barajul tur-retur. Sursa citată vorbeşte despre "trei soluţii propuse lui Noel Le Graet şi aflate în faza de studiu:

1. Două meciuri clasice;

2. Organizarea unui turneu triunghiular la Paris, cu un joc pe "Stade de France" şi celălalt pe "Parc des Princes", o variantă care place mai mult federaţiei;

3. Efectuarea unui miniturneu în străinătate, opţiune preferată de selecţioner, care l-a apreciat pe cel efectuat în ţările din Est în iunie, factor de întărire a coeziunii grupului".

România - Franţa se joacă mîine seară, pe Naţional Arena, de la 21:30 (TVR 1, Dolce Sport şi live text gsp.ro)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.