Nationala

Messi: "Îmi doresc să joc cu Argentina la Bucureşti" » România - Argentina se va juca TOTUŞI

Lionel Messi, cel mai mare fotbalist al momentului în fotbalul mondial

Articol de Radu Oprişan  —  luni, 05 septembrie 2011

Agentul Guillermo Tofoni a susţinut în această după-amiază o conferinţă de presă în care a anunţat că s-a ajuns la un acord prin care România-Argentina se va disputa în 2012.

FRF nu va mai cere penalităţi după ce naţionala "pumelor" a refuzat să mai vină la Bucureşti pe 10 august, chiar dacă primise o tranşă importantă de bani de la federaţia noastră şi fuseseră vîndute 40.000 de bilete.

Tofoni este agentul principal care a negociat înţelegerea dintre cele două federaţii.

"Ne pare rău că s-a întîmplat aşa. Am fost să văd National Arena şi am rămas efectiv impresionat, îmi dau seama cît de bine era pregătit meciul România-Argentina. Nu s-a spus nici o clipă problema că nu s-ar dori venirea la Bucureşti, ci a fost o înlănţuire de întîmplări care au dus la amînarea jocului. Chiar Messi mi-a spus că-şi doreşte extrem de mult ca partida cu România să se dispute!", a precizat Tofoni.

Victor Piţurcă urmează să primească trei date la care Argentina se poate deplasa la Bucureşti, din care va alege una în care să se dispute partida pe Naţional Arena.

La începutul lui august, după participarea dezastruoasă la Copa America, Argentina a destituit antrenorul şi a anunţat că nu mai vine la Bucureşti indiferent de consecinţe. România se angaja la semnarea contractului să plătească 1,4 milioane de euro din care achitase deja 700.000.

România va plăti acum o sumă totală mai mică decît se stabilise iniţial, dar va renunţa la solicitarea de daune, aşa cum anunţase Mircea Sandu că va face Federaţia Română de Fotbal după ce "tricolorii" au rămas cu ochii în soare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.