Nationala

Boloni: "Dau pronosticuri proaste, nu mă pricep. Dar cred că vom cîştiga" :)

Cristi Săpunaru şi Florent Malouda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2011

Fost jucător şi antrenor în campionatul Franţei, Ladislau Boloni crede că forţa grupului va conta mîine seară, la jocul cu Franţa.

"Jucătorii tineri care pleacă să joace în străinătate au un handicap de trei ani de zile pe care e greu să îl mai recupereze. Franţa este peste noi ca valori individuale, dar forţa grupului va conta în  meciul de mîine seară. Trebuie să profităm de aroganţa francezilor. Nu sînt de neînvins", a spus Boloni la televiziunea sportro.

...Boloni despre o eventuală titularizare a lui Marius Niculae: "El este jucătorul care a trăit, trăieşte şi va trăi în continuare din caracterul, combativitatea, forţa şi incisivitatea lui. Aceste calităţi poţi ajunge departe, pe care te poţi baza. Poate nu are o calitate prin care străluceşte ca starurile cele mai mari din fotbal, dar felul în care luptă"

...pronosticul lui Boloni la România - Franţa: Eu în general dau pronosticuri proaste, nu îmi ies pentru că nu mă pricep, dar cred că vom cîştiga", a spus Ladislau Boloni la televiziunea sportro.

Ladislau Boloni a retrogradat cu Lens din Ligue 1 la finalul sezonului trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.