Liga 2

Adrian Mititelu: "Transferul lui Mihai Costea nu există! Se poate întoarce la Craiova"

Mititelu este de parere ca Mihai Costea se poate intoarce la Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 September 2011

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că transferul lui Mihai Costea la Steaua nu mai există şi jucătorul se poate întoarce la Craiova dacă situaţia noatră se clarifică.

"Ştiinţa nu a murit, a rămas în acte şi în inimile celor care o iubesc. Craiova nu înseamnă doar numele unor jucători sau a unor vedete. Este o stare de spirit care ţine de zeci de ani care este datorată muncii unor oameni.

Este o situaţie atipică, pentru că nici avocaţii nu pot să o explice. Cred că nici Mircea Sandu nu o poate explica. Oficial, noi nu mai avem nimic, am pierdut 39 de jucători. Cu acordul meu, Marcel Iancu a luat cîţiva jucători şi i-a dus într-o ligă inferioară. Gigi Becali să se ţină de cuvînt că a spus că trebuie să dea nişte bani pe Prepeliţă! Dacă ni se va da dreptate, Mihai Costea se va întoarce la Craiova, pentru că transferul lui nu a fost operat la FRF. Gigi Becali se poate duce să mă dea în judecată şi să-şi ia banii înapoi, cei 1,1 milioane de euro!

Domnule Sandu Mircea, ce te vei face dacă în instanţă se va dovedi că dezafilierea a fost una greşită?", a declarat Adrian Mititelu, la Contraatac, pe GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.