Tenis

Tecău şi Lindstedt s-au calificat în sferturi la US Open » Muntele american

Horia și Robert au de împărțit pînă acum de la US Open 50.000 de dolari

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Horia Tecău şi Robert Lindstedt mai au trei paşi pînă la trofeul de la US Open. Ei s-au calificat ieri în sferturi de finală


Seria lui Robert Lindstedt şi a lui Horia Tecău continuă. Este al treilea turneu de Mare Şlem în care ating cel puţin sferturile de finală. O serie începută la Roland Garros, continuată cu reeditarea finalei de la Wimbedon şi împlinită şi la US Open. Perechea româno-suedeză a trecut ieri în optimi de finală de dublul italian Daniele Bracciali/Potito Starace în două seturi cu 7-6(4), 7-6(3). Este pentru prima oară când Tecău şi Lindstedt ajung în primele opt perechi la US Open.

În plus, Robert şi Horia au o parte de tablou favorabilă, după ce fraţii Bryan, principalii favoriţi, au fost eliminaţi încă din primul tur. Dacă lucrurile decurgeau conform calculelor hîrtiei, în "sferturi" ei s-ar fi întîlnit cu gemenii americani, cei care i-au învins la Wimbledon. Însă se vor duela pentru un loc în semifinale cu alt dublu italian, format din Simone Bolelli/Fabio Fognini. Lucrurile se vor complica dacă Tecău şi Lindstedt ajung în semifinale, acolo, unde ar putea da ori peste perechea a doua a lumii Llodra/Zimonjici(Fra/Ser) ori peste cîştigătorii de la Wimbledon din 2010, Melzer/Petzschner(Aut/Ger). Deocamdată, Horia şi Robert savurează înălţimile cucerite de la New York.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.