"20 de bucătari şi 100 de ospătari de la Marriott s-au ocupat de această masă festivă la care au fost servite tot felul de preparate, multe dintre ele extrem de sofisticate. La intrarea în stadion, fiecare VIP a primit o brăţară verde, pe care scria România-Argentina, pe baza căreia a avut acces şi la restaurant. Un bilet la zona VIP, cu serviciul catering, a costat 700 de lei.
MENIUL PENTRU ZONA VIP LA MECIUL CU FRANŢA
BUFET RECE
Salată de piept de pui afumat cu tăieţei cu orez
Salată de pere şi ricotta
Cleşte de crab şi salsa de avocado
Frigărui de mozzarella cu roşii
BUFET CALD
Piept de pui marinat cu cartofi la cuptor, sos chimichurri
Şalău de Nil cu sos de şampanie şi rissotto cu gorgonzola
Calamar prăjit
Creveţi cu pui la tigaie şi varză chinezească cu sos dulce-acrişor
DESERT
Tiramisu în sos de cafea
Mousse de ciocolată cu zmeură
Ananas, pepene roşu, pepene galben
Mousse de fructe de pădure şi crocant de migdale
BĂUTURI
Alcoolice: Whisky, votcă, gin, campari, vin alb şi vin roşu
Răcoritoare: Coca-Cola, fanta, sprite, cappy
Energizante: Burn
Apă plată şi apă minerală
MENIU PENTRU FANI
Hot dog - 10 lei
Cafea - 5 lei
Apă plată, apă minerală - 5 lei
S-a filmat la stadion pentru "Ultimul corupt din România"
În timp ce publicul năvălea spre tribunele Naţional Arena, lîngă stadion, Sergiu Nicolaescu împreună cu echipa sa, filmau de zor scenele cu aglomeraţia creată, pentru filmul "Ultimul corupt din România", care va fi regizat de marele actor. Nicolaescu a mărturisit că a venit intenţionat "pentru că aveam nevoie de astfel de scene, cu foarte mulţi oameni la un loc", el evitînd să dezvăluie cînd va avea loc premiera noii sale producţii.
Fotbal • Nationala • ROMÂNIA - FRANŢA 0-0
Festin de la Marriott pentru invitaţii de onoare la inaugurarea Naţional Arena
Articol de Andrei Crăiţoiu — miercuri, 07 septembrie 2011
Cei peste 2.600 de invitaţi de onoare ai FRF, cu ocazia inaugurării Naţional Arena, au avut parte de un meniu de excepţie în regim de bufet suedez, amplasat la nivelul inferior al zonei VIP dinspre strada Maior Coravu.
{{text}}