Nationala

FOTO La ţară e mai bine! Cititorii au trimis pe gazeta@gsp.ro poze cu gazonul din comuna lor

+33 Foto
Terenul echipei Viscofil, din Popesti Leordeni. Poză trimisă de C. Adrian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2011

Cititorii Gazetei au trimis pe gsp.ro poze cu terenurile din sate, comune şi oraşe mici. Toate arată mai bine decît gazonul de pe Naţional Arena!

GSP.RO: "Gazonul arată ca după o defilare de blindate cu şenile. Sar brazde, sare nisip, sare ţărînă la orice degajare, la fiecare şut. Blestemul pămîntului sau doar o şpagă naţională?"

Le Parisien: "Pe un National Arena nou-nouţ, magnific altfel, terenul a fost de-a dreptul scandalos. Execrabil!".

L'Equipe: "Cum poate un stadion de asemenea anvergură să aibă un aşa gazon? A fost ca un câmp de cartofi".

E unanimitate. Suprafaţa de joc a fost o ruşine aseară. Tu ai văzut ceva mai rău de-atît pe vreun alt teren din România? Sau, poate, chiar şi la ţară găsim gazon mai bun?

Trimite-ne la gazeta@gsp.ro poze cu terenul din comuna ta. Le vom publica pe site, pentru a compara calitatea gazonului unei arene de 234 de milioane de euro cu standardele de la sate şi comune.

UPDATE. Au venit primele poze. De la Ionuţ Blaga, din comuna Vînători (Neamţ). "Gazonul echipei din comuna mea arată mai bine. Eu zic că este o performanţă, deoarece nu s-a investit deloc şi este IARBĂ NATURALĂ, nu GAZON de 80.000 de euro", spune el în mailul trimis pe gazeta@gsp.ro. Trimite şi tu poze cu terenul din comuna ta!

Au mai venit poze din

Cîrcea (Dolj), Drăghiceni (Olt), Răscăieţi (Dîmboviţa), Reghin, Calafat, Ghimpaţi (Dîmboviţa), Popeşti Leordeni (Ilfov), Fieni (Dîmboviţa), Ostroveni (Dolj), Căldăraru (Argeş), Păuleşti (Prahova), Frăsinet (Teleorman), Jimbolia (Timis), Sovata (Mureş), Rusii Munti (Mureş), Raucesti (Neamţ), Gura Humorului, Fălticeni, Lechinţa (Bistriţa), Brebu (Prahova), Bazos (Timiş), Bicaz (Neamt), Hîrtieşti şi Rădeşti (Argeş), Sărmaşu (Mureş).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.