Nationala

Primăria şovăie, de vină nu prea mai e vremea. Oprescu se întîlneşte cu reprezentanţii constructorului pentru a stabili cauzele deteriorării gazonului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2011

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, urmează să se întîlnească în cursul zilei de miercuri cu reprezentanţii constructorului şi cu cei ai UEFA pentru a stabili cauzele deteriorării gazonului de pe Naţional Arena încă de la inaugurarea acestuia la meciul Romania-Franta, scrie Hotnews.

''Gazonul este sub antrepriza constructorului, astazi ma lamuresc cu acesta. Ma intereseaza ce au de facut pentru data de 15 septembrie cand se va desfasura un meci din Europa League pe acelasi stadion'', a precizat Oprescu.

Oprescu a reafirmat că nu s-a plătit nici un ban pentru gazon pana in momentul de fata, exprimandu-si nemultumirea fata de starea acestuia in timpul desfasurarii meciului de marti seara.

''Cand am spus acceptabil (n.r. - starea gazonului) m-am referit la ceea ce am vazut la antrenament"

Aşadar, primarul Capitalei şovăie. În urmă cu două zile, primăria  a remis presei un comunicat, conform căruia cauza deteriorării gazonului era vremea.

Ce motive credeţi că mai pot apărea? Zăpada şi gheaţa par ieşite din calcul. :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.