Liga 1

De la Ribery la Sînmărtean » Ciobotariu schimbă tactica pentru Luchin

Luchin a semnat cu Dinamo un contract valabil pe 5 sezoane şi cîştigă 7.000 de euro lunar

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Contra Vasluiului, Ciobotariu se gîndeşte să-l titularizeze pe timişorean ca fundaş dreapta, iar Rus va "urca" mijlocaş în aceeaşi bandă


Evoluţia foarte bună a lui Srdjan Luchin cu Franţa (0-0) a devenit încă un atu în favoarea fotbalistului de 25 de ani să fie titularizat duminică, la Vaslui, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport. Liviu Ciobotariu vrea să-l utilizeze tot fundaş dreapta, cum a jucat şi sub tricolor, acest lucru urmînd să aducă anumite mutări în echipă.

Laurenţiu Rus, care a evoluat în acest sezon apărător dreapta, ar putea evolua acum în locul lui Gabriel Torje, vîndut la Udinese. Ciobi va alege dintre el şi Elis Bakaj, în funcţie de cum se vor prezenta cei doi la antrenamentele premergătoare partidei. Albanezul trece printr-o eclipsă de formă, care s-a simţit şi la echipa naţională a Albaniei, unde a evoluat o repriză în înfrîngerea ruşinoasă cu Luxemburg (1-2)!


Porumboiu ameninţă
Dinamoviştii au fost avertizaţi de finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, să nu-l utilizeze pe Srdjan Luchin la meciul direct. Acesta le-a amintit "cîinilor" că are un contract semnat cu Luchin pe patru sezoane, iar în cazul în care va fi pe teren duminică ar putea depune memoriu împotriva jucătorului pentru dublă semnătură şi să cîştige partida la "masa verde".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.