Liga Campionilor

Gazonul i-a speriat pe campioni. Oţelul a făcut cerere la UEFA ca să se mute la Cluj

Stadionul din Cluj va fi inaugurat la mijlocul acestei luni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2011

Deşi Gigi Becali a promis că va înlocui gazonul de pe Naţional Arena pînă săptămîna viitoare, preşedintele Oţelului Galaţi s-a hotărît să găsească o alternativă. În acest sens, gălăţenii au depus la UEFA o cerere de urgenţă pentru a-şi putea juca meciurile din Champions League la Cluj, pe noul stadion Cluj Arena.

Marius Stan e nemulţumit de starea gazonului, dar şi de faptul că arena din Bucureşti nu îndeplineşte încă cerinţele UEFA şi trebuiesc făcute mici modificări, pe care clubul său va trebui să le suporte însă.

Gigi Becali şi George Copos pare să se fi pus de acord pentru a suporta costurile refacerii suprafeţei de joc de pe Naţional Arena, dar gălăţenii nu par convinşi că ar trebui să scoată şi ei bani din buzunar.

"Noi, Steaua şi Oţelul Galaţi avem nevoie de un teren bun pe Arena Naţională pentru meciurile din Liga Europa şi Liga Campionilor. Am vorbit cu cei de la Steaua şi Oţelul şi suntem gata să ne implicăm financiar, dar asta nu se poate face fără acordul proprietarului, care este Primăria Capitalei. Refacerea gazonului ar costa în jur de 200.000 de euro, dar e nevoie de acordul Primăriei", a explicat patronul Rapidului, George Copos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.