Campionate

Realul riscă să primească interdicţie la transferuri din cauza lui Neymar

Neymar la antrenamentul naționalei Braziliei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 07 September 2011

Deşi anunţau cu surle şi trîmbiţe că l-au acontat pe cel mai nou superstar brazilian, Neymar, Real Madrid l-ar putea pierde pe jucător şi riscă să primească interdicţie la transferuri.

Santos, clubul pentru care evoluează acum jucătorul de 19 ani, intenţionează să facă plîngere la FIFA în cazul în care descoperă că Real Madrid a semnat un precontract cu Neymar.

Conform unor informaţii apărute în urmă cu o lună, brazilianul semnase pe şase ani cu Real Madrid, urmînd să primească 5 milioane de euro pe sezon. Contractul ar fi devenit valabil de la începutul anului 2012. Santos speră totuşi să scoată mai mulţi bani de pe urma fotbalistului, mai ales că acum şi Barcelona s-a înscris în lupta pentru transferul acestuia.

Un caz similar s-a petrecut în 2009, cînd Chelsea a fost pîrîtă la UEFA de Lens pentru că ar fi semnat ilegal cu francezul Gael Kakuta. Drept urmare, londonezii au primit un an şi jumătate de interdicţie pe piaţa transferurilor (redusă apoi numai la mercatto-ul din iarnă) şi o amendă de aproape 1 milion de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.