Liga 1

Lider tras pe tuşă » Alexa, menajat de Răzvan ca să nu fie suspendat cu Dinamo

Alexa (31 de ani) e singurul rapidist care n-a lipsit nici un minut pînă acum din meciurile oficiale jucate în Liga 1 şi în Europa

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan se gîndeşte să-l lase pe bancă mîine pe Alexa, pentru că mijlocaşul e la limita suspendării şi ar putea rata Dinamo


Răzvan Lucescu e precaut înaintea derby-ului cu Dinamo de peste două etape. Antrenorul ia în calcul să joace sîmbătă contra Braşovului fără omul care ţine mijlocul Rapidului şi unul dintre liderii din vestiar, Dan Alexa. În cazul în care l-ar folosi şi "închizătorul" ar fi avertizat cu cartonaş, el ar rata automat marele duel din Groapă.

Cel care ar urma să "închidă" mîine în locul lui Alexa este Nicolae Grigore. Lucescu jr. a testat mutarea încă de la amicalul de vinerea trecută cu Bologna (1-2). Grigore a fost "integralist" cu italienii, în timp ce Alexa nici măcar n-a mai fost introdus pe teren, fiind menajat. "Stoperul" Ovidiu Burcă e celălalt rapidist care a ajuns deja la trei "galbene" încasate în actuala stagiune.


6,40 e media notelor GSP a lui Alexa în Liga 1, a treia din tot lotul alb-vişiniu după cea a lui Marcos Antonio şi Pancu (ambii cu 6,50)

22 de meciuri din care 19 ca titular a bifat Grigore în 2010-2011 pentru giuleşteni, reuşind şi un gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.