Stranieri

Bănel a fost bine primit în Franţa » ”Va face fanii să cînte”

"Sînt fericit că am venit la un club ambițios și foarte iubit", a zis Bănel la prezentarea de ieri, ajutat de translator

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Media şi şefii lui St. Etienne sînt convinşi că Nicoliţă va reuşi: ”Personalitatea lui seduce”


Cotidianul "Le Parisien" i-a acordat o jumătate de pagină lui Bănel Nicoliţă, abia recrutat de St. Etienne. "Fanii alb-verzilor au avut un interes particular să urmărească România - Franţa: descoperirea lui Bănel. Ceea ce-au văzut e încurajator. Mijlocaşul român de 26 de ani este un jucător combativ, care le-a pus probleme lui Evra şi Lloris", s-a indicat în materialul "Nicoliţă va face fanii să cînte".
"Eu nu sînt surprins, căci jocul său e imaginea a ceea ce a făcut în toate meciurile pe care le-au supervizat. E un mare muncitor pe flanc, un jucător de 4-4-2 cu o bună calitate la dinamică şi pase", a zis antrenorul Christophe Galtier.

Secundul Alain Blachon a completat: "Corespunde stării de spirit aşteptate de club. Vrem să construim o echipă de războinici, iar Bănel are acest profil".

"Caracterul acestui fotbalist bondoc (1,78m, 71kg) ar trebui să faciliteze integrarea sa. Personalitatea lui seduce", a indicat "Le Parisien", luîndu-se după vorbele lui Galtier: "Nicoliţă e un foarte bun coleg, este generos". Impresarul jucătorului, Traian Gherghişan, a întărit: "Bănel e un exemplu pentru toată lumea, pe teren şi-n afara lui. Dă sută la sută la antrenamente şi în meciuri. În plus, adoră presiunea. St. Etienne nu s-a înşelat cu el".

"Bănel are dublu obiectiv: să-şi cîştige locul de titular şi să înveţe franceza, limbă din care nu ştie decît cîteva cuvinte"
"Le Parisien", ziar francez

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.