Handbal

Inaugurare răsplătită » Oltchim a bătut campioana Serbiei în Sala Sporturilor din Călăraşi

Elisei a marcat în partida de ieri cinci goluri

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oltchim Rm. Vîlcea a făcut spectacol ieri, la Călăraşi, acolo unde s-a inaugurat Sala Sporturilor din localitate


La Călăraşi a fost inaugurată ieri Sala Sporturilor din localitate, o sală a cărei construcţie a durat opt ani şi care a costat aproximativ 13 milioane de euro.

1.700 de spectatori au ocupat fiecare colţişor din sală, dorind să asiste la partida internaţională dintre campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, şi cea a Serbiei, RK Zajecar, formaţia la care evoluează şi două românce: Tereza Pîslaru şi Maria Moise. "Galacticele" de la Vîlcea au răsplătit cum se cuvine evenimentul.

Au jucat serios şi au făcut spectacol, cîştigînd la final cu 33-22. "Ne bucurăm că am fost invitaţi să inaugurăm sala de la Călăraşi. Cred că este cea mai frumoasă şi modernă din România la ora actuală. Şi spectatorii au fost fantastici, ne-au încurajat tot meciul", a declarat preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru. "Oltchim, s-a văzut încă o dată, e foarte iubită. Oriunde jucăm în România sîntem primiţi cu flori şi aplauze", a adăugat oficialul vîlcean.

În Sala Sporturilor din Călăraşi va evolua în actualul sezon formaţia masculină de handbal Dinamo Bucureşti. Secţia de handbal a clubului din Ştefan cel Mare se mută la Călăraşi, iar echipa se va numi Dinamo Călăraşi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.