Liga 1

Mititelu e la pămînt: "Mi-e frică de momentul cînd Florin Costea va debuta la Steaua"

Adrian Mititelu împreună cu preferatul lui, Florin Costea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2011

Patronul Universităţii Craiova, club dezafiliat de FRF, e supărat pe patronii din Liga I pentru că nu l-au susţinut în momentul în care echipa a fost retrogradată şi spune că cea mai mare durere a lui este pierderea lui Florin Costea, care a semnat cu Steaua.

"Cel mai mult mă deranjează pasivitatea patronilor din fotbal, ei s-au bucurat de răul meu şi  mi-au luat jucătorii. Gigi Becali se
pretinde un om cu frica lui Dumnezeu, dar nu e deloc aşa. Degeaba se duce pe muntele Athos, că nu are nici o valoare. Păi, imi iei tu mie jucătorul de care eram ataşat cel mai mult!?, a întrebat retoric Adrian Mititelu, aflat în studioul OTV.

Extrem de dezamăgit, patronul Universităţii a ridicat tricoul cu numărul 10 purtat de Florin Costea la Universitatea, l-a arătat la cameră şi a continuat.

"Florin Costea, după părerea mea, e cel mai bun fotbalist român, după Mutu. El ştie că mi-a băgat cuţite în inimă cînd s-a dus la Steaua. Acum, sînt bine, cît de cît, dar mi-e frică de momentul în care Florin va debuta în tricoul Stelei. Nu ştiu cum voi reacţiona."

Mititelu a făcut şi o confesiune.

"Eu vă spun sincer, apropiaţii ştiu, în sinea mea, nu voiam să-l dau pe Florin Costea niciodată. Îl păcăleam că-l las să plece, îi mai dădeam bani cînd aveam şi îl ţineam la Craiova. Ăsta era visul meu",  a dezvăluit patronul Ştiinţei la OTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.