Liga 1

Dinamoviştii se tem de deplasarea de la Vaslui: "Nu va fi uşor, e cea mai bine organizată echipă din Liga 1"

Adailton (galben) în duel cu Djakaridja Kone și Cosmin Moți la meciul din sezonul trecut. Vaslui - Dinamo 2-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2011

Deşi nu au mai cîştigat la Vaslui de aproape 3 ani, dinamoviştii sînt extrem de încreători înaintea duelului de duminică seară.

Tehnicianul "cîinilor", Liviu Ciobotariu, trebuie să caute soluţii pentru absenţele lui Alexe, Pulhac şi Scarlatache, dar spune că Dinamo trebuie să rămîmă cu maxim de puncte şi după această etapă, mai ales că săptămîna viitoare primeşte vizita echipei de pe locul 2 în campionat, Rapid.

"Ne dorim foarte mult să continuăm seria victoriilor, dar ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care în sezonul trecut s-a bătut la titlu, foarte bine organizată, cu un joc foarte bun. Nu va fi uşor, dar am încredere mare în jucători şi sper că vom obţine un rezultat pozitiv.

Nu am mai cîştigat de mult timp la Vaslui, sperăm să rupem tradiţia. Avem probleme medicale, Marius Alexe şi Pulhac sînt în continuare indisponibili, în timp ce Scarlatache are şi el o problemă medicală, fiind incert. Încerc să aliniez cel mai bun 11 pentru a cîştiga la Vaslui", a spus tehnicianul pentru siteul oficial al clubului.

"Doar pentru titlu mai avem de luptat"
Încrederea tehnicianului este împărţită şi de jucători, care spun că titlul a rămas singurul obiectiv al acestui sezon, deci trebuie să cîştige fiecare duel din campionat.

"Era importantă şi calificarea în Europa League, dar din punctul meu de vedere important este campionatul. Este un trofeu. O calificare în Europa League era pur şi simplu o calificare, dar un trofeu întodeauna este un trofeu. În campionat avem maxim de puncte şi asta ne-a mai rămas acum: campionatul şi cupa României", a spus Marius Niculae pentru DolceSport.

Ciobotariu a adus linistea in vestiar
Jucătorii au numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului Liviu Ciobotariu, despre care spun că a reuşit să aducă liniştea în vestiarul echipei.

"Pentru noi este foarte important că am rămas neînvinşi, pentru că avem o linişte interioară a grupului, ne putem antrena bine.  Cred că este important şi pentru suporteri şi sper să o ţinem tot aşa. Acum toată echipa face faza de apărare şi se vede, apărătorii şi portarul iau mai puţine goluri spre binele nostru, spre bucuria noastră. Muncim şi avem rezultate! Comunicarea s-a îmbunătăţit foarte mult de când a venit domnul Ciobotariu, în vestiar e iarăşi linişte", a spus Laurenţiu Rus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.