EURO 2012

Jucătorii Armeniei au promişi 3 milioane de dolari dacă se califică la Euro 2012!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2011

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Armenia, Ruben Airapetyan, a promis o primă de 3 milioane de dolari componenţilor echipei naţionale în cazul în care vor obţine calificarea la Euro 2012, ei fiind în cursă pentru o astfel de performanţă cu două etape înainte de încheierea preliminariilor.


"Echipa noastră naţională se menţine cu şanse reale în cursa pentru o calificare la Euro. Jucătorii vor primi o primă de trei milioane de dolari dacă visul nostru devine realitate", a declarat Airapetyan, informează AFP.

Naţionala Armeniei ocupă locul 3 în grupa B a preliminariilor, cu un punct mai puţin decât ocupanta locului 2, Irlanda (15 puncte) şi cu trei mai puţin decât liderul grupei, Rusia. "Patru echipe din această grupă au şanse să se califice la Euro şi cred că Armenia are şanse egale cu celelalte", a declarat, la rândul său, selecţionerul Vardan Minasyan.

Armenia va întâlni în ultimele două etape naţionala naţionala Macedoniei, penultima în grupă, pe 7 octombrie, şi Irlanda, pe 11 octombrie, la Dublin.

GRUPA B
1. Rusia 17p
2. Irlanda 15p
3. Armenia 14p
4. Slovacia 14p
5. Macedonia 7p
6. Andorra 0p

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.