Liga 1

Porumboiu nu se lasă: "Şi-au plătit datoriile, au reînviat cooperativa"

Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2011

Deşi a pronosticat corect rezultatul meciului dintre Oţelul şi CFR Cluj, Adrian Porumboiu nu este deloc mulţumit. Ar fi preferat să se înşele şi Oţelul să ia cele trei puncte, dar cooperativa a învins, spune el.

Finanţatorul Vasluiului şi-a adus aminte şi de meciurile din sezonul trecut, cînd "Oţelul a fost avantajată clar de arbitrii".

"Nici nu m-am uitat la meci pentru că ştiam ce se va întîmpla. Lucrurile care se întîmplă în fotbalul nostru le ştie toată lumea. Era un meci previzibil în care trebuiau să se plătească datoriile din sezonul trecut. Au plătit! Practic au reînviat cooperativele. Aţi văzut ce prietenie a fost la meciul din sezonul trecut, meci care a adus titlul la Galaţi.

Chiar şi jucătorii care au evoluat la Cluj au declarat că au fost numeroase blaturi cu arbitrii şi cu jucătorii adverşi. Din păcate nu sînt deloc puternic în fotbalul românesc, pentru că altfel nu se întîmpla ce s-a întîmplat anul trecut. Meciul ăsta demonstrează că investiţiile pe care le faci nu sînt deloc protejate. Miza campionatului nostru în ultimele două sezoane a fost de 50 de milioane de euro şi de aici au pornit toate neregulile", a spus Adrian Porumboiu la GSPTV.

CFR Cluj s-a impus cu 4-0 în meciul cu Oţelul, de la Galaţi. Pentru clujeni au marcat: Ronny (1), Bastos (57), Weldon (74) şi Hora (90)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.