Liga 1

Naumovski n-a dat BAC-ul, dar tot are emoţii la Dinamo » A picat la limba română!

Dinamo a plătit 100.000 de euro către Rabotnicki pentru a-l achiziţiona pe Naumovski

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Naumovski nu mai prinde nici lotul la Dinamo din cauză că nu poate comunica în limba noastră. Dacă nu rezolvă problema pînă la iarnă, pleacă din Ştefan cel Mare


Dinamoviştii s-au săturat să-l mai aştepte pe Kristijan Naumovski să înveţe limba română. Venit în urmă cu un sezon de la Rabotnicki, portarul de 22 de ani nu a reuşit să se acomodeze deloc cu Bucureştiul şi mai ales să comunice cu coechipierii.

Macedoneanul a primit indicaţii clare că nu va putea deveni titular dacă nu poate comunica în defensivă, însă nu a făcut nimic în acest sens, astfel că în acest sezon a prins doar o dată banca de rezerve, iar în celelalte patru partide din Liga 1 nu a fost inclus nici măcar în lot! Nici în sezonul trecut nu a impresionat: a jucat în 7 meciuri, încasînd nu mai puţin de 16 goluri! "Are calităţi foarte bune şi dacă ar fi progresat la capitolul comunicare, probabil era titular acum", spun dinamoviştii.

Naumovski a fost aproape de un împrumut în ţara natală în această vară, iar la iarnă va pleca sigur ori definitiv, ori sub formă de transfer temporar! Ieri, macedoneanul a fost titular în victoria echipei secunde cu CS Otopeni (1-0).

6.000 de euro este salariul lunar al lui Naumovski în Ştefan cel Mare, de două ori mai mare decît cel al titularului Cristian Bălgrădean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.