Liga 1

Dani Coman îi avertizează pe şefi: "Dacă vor să ne luptăm la titlu ar face bine să ne ducă pe Giuleşti"

Dani Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 septembrie 2011

Dani Coman a făcut un apel la patronul George Copos pentru a rezolva cît mai repede problema stadionului din Giuleşti, pentru că echipa nu va intra niciodată în lupta pentru titlu dacă va juca toate meciurile în deplasare. VEZI AICI REZUMATUL!

"Am avut un meci extrem de greu. E frustrant să jucăm în deplasare tot timpul, ar trebui să se facă eforturi mai mari ca să ne întoarcem acasă. Forţa noastră a scăzut mult! Încercăm să cîştigăm fiecare meci, dar şefii ar trebui să se gîndească bine dacă vor să intrăm în lupta pentru titlu.

Cine nu greşeşte? Chiar şi eu am făcut multe erori. Bozovici e unul din cei mai buni jucători ai noştri, azi doar a prins o zi mai proastă. O să-şi revină!", a spus Dani Coman la finalul meciului

Portarul rapidist a comentat şi posibilitatea ca Rapidul să-şi joace meciurile de pe teren propriu din Europa League pe stadionul rivalei Dinamo: "Aş prefera să joc oriunde în altă parte în ţară decît să joc pe Dinamo"

Dani Coman a avut un mesaj şi pentru fanii rapidişti, care i-au huiduit copios pe favoriţi pe finalul meciului din Regie: "Galeria Rapidului ar trebui să lase frustrările acasă, e urît să vi la meci şi să-ţi înjuri proprii jucători. Dacă tot plătesc bani, să-şi încurajeze echipa pînă la final".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.